Menu
Winkelwagen 0

Verzending en retouren

Verzending

Slijkhuis Workwear spant zich altijd in ervoor te zorgen dat het aanbod op de webshop overeenkomt met de actuele voorraad. Het overgrote deel van alle orders worden binnen een dag verstuurd vanuit ons eigen magazijn. Om u zo vlot mogelijk te kunnen bedienen kunnen producten ook vanuit het magazijn van de fabrikant of importeur worden verstuurd. 
Normaliter zijn bestellingen voor 12:00 uur gedaan de volgende dag bij de klant. Ten aanzien van producten die niet voorradig zijn, is een levertijd van 3-5 dagen gebruikelijk.


Afhalen in onze winkel

U kan ervoor kiezen uw bestelling af te halen in onze winkel. Wanneer u deze optie selecteert ontvangt u een bericht wanneer uw product klaar ligt. 

Ons adres is:

J. Slijkhuis
Populierenlaan 6
8051 DA Hattem

Onze openingstijden zijn:

Ma-vr: 09:00-17:30
Za: 09:00-14:00


Kosten

Voor bestellingen tot € 50,00 exclusief BTW worden verzendkosten á € 4,99 exclusief BTW in rekening gebracht. Orders vanaf € 50,00 exclusief BTW worden gratis verstuurd binnen Nederland.


Herroepping en retourzendingen

U heeft het recht om binnen 14 dagen na aankoop van uw product de aanschaf (overeenkomst) zonder opgave van reden te ontbinden (herroepen). Stuurt u uw producten terug naar ons:

Slijkhuis Workwear
Populierenlaan 6
8051 DA Hattem

Onder vermelding van "RETOUREN"

Na ontvangst van de door u retour gezonden producten zullen wij binnen 7 dagen uw aanschafbedrag en eventuele aanvankelijke verzendkosten (kosten gemaakt bij de bestelling) terugstorten op uw rekening. Eventuele kosten voor het retourneren van goederen komen voor rekening van de klant.


Algemene voorwaarden 

Voor alle informatie aangaande overeenkomst, verzending en herroeping kan u hier onze algemene voorwaarden raadplegen.