Menu
Winkelwagen 0

Reclame

 Slijkhuis Workwear is niet alleen uw adres voor prettige kleding en goede schoenen, ook voor reclame en drukwerk kan u bij ons terecht.

Van ontwerp tot realisatie staan wij voor u klaar. Menige onderneming heeft reeds een positieve impuls gegeven aan haar representativiteit met een herkenbaar logo en een uniforme huisstijl, in samenwerking met ons ontworpen. 


DRUKWERK EN BORDURING

In onze workshop maken en appliceren wij zelf logo's en andere reclame-uitingen. Deze kunnen per stuk worden besteld of in staffel. Zowel ons eigen materiaal als kant-en-klare logo's zijn van topkwaliteit.
Door het werk in eigen beheer te houden zijn levertijden voor zakelijke klanten terug te brengen naar 1 dag en soms zelfs dezelfde dag. 

De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos:

  • Alle kleuren - full colour
  • Industrieel wasbaar
  • Vlamvertragend
  • Reflectie

Ook borduren gebeurt in eigen huis, neem contact op voor de mogelijkheden.


ONTWERP

Onze grafische afdeling is ervaren in het ontwerpen van thema's, stijlen en logo's voor allerhande verschillende ondernemingen en instellingen. Dit proces vindt altijd plaats in nauwe samenspraak met de opdrachtgever. In de praktijk betekent dit vaak een eerste gesprek waar de grove lijnen worden uitgezet. Bijvoorbeeld zakelijk of speels, verschillende kleuren en lettertypen, ingetogen of uit de bocht, enzovoorts. Wij gaan vervolgens aan het werk en komen bij u met een aantal voorstellen. Samen doen we een feedbackronde. Deze stappen worden herhaald tot wij tevreden zijn. En let wel, dat zijn we pas als u het ook bent.

Onze ontwerpen zijn niet slechts toepasbaar op textiel maar te gebruiken op bijvoorbeeld een bedrijfswagen, visitekaartjes en briefpapier.
Dus bent u er aan toe, neem dan eens contact op. Wij horen graag van u!