Menu
Winkelwagen 0

Over Slijkhuis Workwear

Slijkhuis Workwear is sinds jaren een vertrouwde leverancier van bedrijfskleding en beschermingsmiddelen in de regio Zwolle. In onze webshop vindt u een breed pakket aan kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van onder meer Snickers, Dassy, M-Wear en Van Ochten, veiligheidsschoenen en laarzen van Gevavi, Grisport, Dunlop, Redbrick en Bekina en beschermingsmiddelen van M-Safe, 3M Peltor en Oxxa.


Officieel dealer

Wij zijn officieel dealer van alle merken die onderdeel uitmaken van ons assortiment. Hierdoor kunnen wij snel leveren, voor een scherpe prijs en optimale service verlenen in het eventuele geval van een klacht.

Merken


Winkel / showroom

In Hattem (onder de rook van Zwolle) vindt u onze winkel en showroom met een breed pakket aan kleding, schoenen en beschermingsmiddelen. Hier bevindt zich ook onze workshop waar wij uw kleding naar wens van logo's kunnen voorzien.

Winkel / Showroom

OPENINGSTIJDEN:

  • Ma-Vr: 09:00-17:00
  • Za: 09:00-12:00
  • 's Avonds: Op afspraak


Buitendienst zakelijk

Met onze buitendienst bedienen wij sinds jaren ondernemers in de ruime regio rondom Zwolle van bedrijfskleding, promotioneel textiel en beschermingsmiddelen.
Passen en leveren kunnen naar wens geschieden op locatie.
Wij zijn onder meer actief in de volgende regio's: Hattem, Wapenveld, Wezep, Oldebroek, Heerde, Epe, Vaassen, Apeldoorn, Zwolle, 't Harde, Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Dalfsen, Raalte, Heino, Staphorst en Nieuwleusen.

Neemt u contact op voor meer informatie.


Bedrijfsgegevens

J. Slijkhuis Handelsonderneming Hattem B.V.
BTW nummer: 861426897B01
KvK nummer: 78499925

Vestiging winkel/showroom Hattem:
Populierenlaan 6
8051 DA Hattem

t. 038 4442156
f. 038 4449855
m. info@jslijkhuis.nl


Website J. Slijkhuis

Slijkhuis Workwear is een handelsnaam van J. Slijkhuis

www.jslijkhuis.nl